VI UDFØRER

Tømrer- og snedkerarbejde
Rådgivning

RÅDGIVNING TIL DIT NÆSTE BYGGEPROJEKT

Vi hjælper gerne med rådgivning ifm. dit byggeri – lige fra at finde de rigtige kompetencer til idéer og sparring. Vi trækker på vores mange års erfaring og hjælper dig videre i projektet. Fra idé til færdigt resultat. Vi samarbejder med dygtige fagfolk – og kan vi ikke løse opgaven selv, hjælper vi dig med at finde de rette kompetencer.

Alt inden for tømrer- og snedkerarbejde

Jeg udfører arbejde indenfor snedker- og tømrerfaget. Når huset trænger til nye lofter eller gulve – eller køkkenet trænger til en overhaling, står jeg klar med en hjælpende hånd.

Vi udfører også renoveringsopgaver af vinduer, træværk og andre udendørs arealer. Jeg sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og snak.

Billeder af vores arbejde

OPBYGNING AF BODER, BARER OG BUTIKSINDRETNING

Vi udfører mange opgaver indenfor opbygning af events – herunder barer, boder, terresser og loungeområder. Vi har mange års erfaring – og har blandt andet opbygget en stor del af Skive Festivals områder.

Derudover hjælper vi gerne med indretning og opbygning af butikker – herunder slagsdiske, produktpræsentationer, hylder og meget andet.

Butiksindretning