OM P. FRIIS

P-Friis er din leverandør af troværdige og holdbare løsninger indenfor synligt tømrearbejde, video- og droneoptagelser samt udlejning af ejendomme.
 
Mit navn er Poul Friis Jørgensen og jeg bor til dagligt i Holstebro - her udlejer en række ejendomme - alle af høj kvalitet og i god stand. Jeg driver min udlejningsvirksomhed efter mottoet: "Hvad der fejler noget i dag - fejler også noget i morgen" - og netop derfor, skal tingene fikses, når de går i stykker. 

Selv om jeg driver min virksomhed fra Holstebro, er jeg yderst fleksibel og løser opgaver i hele landet. Jeg arbejder med mange forskellige opgaver inden for tømre- og snedkerfaget. Om det er et gulv der skal lægges, en postkasse der skal monteres eller et tag der skal repareres - så står jeg klar med min hjælp. Jeg har stort netværk af dygtige samarbejdspartnere fra hele landet - så jeg er sikker på, at vi også kan løse din opgave.

Jeg har arbejdet i mange dele af verdenen - og har et åbent og nysgerrigt sind. Derfor er jeg ikke bange for at kaste mig ud i nye opgaver. Dette er også en af grundene til, at jeg har valgt at uddanne mig til dronepilot.
 
Dronepilot
 
Jeg er uddannet dronepilot og flyver med en lang række af de største og mest avancerede droner i Danmark. Det der egentlig startede som en fritidsinteresse er nu blevet til mange timers flyvning - og jeg er derfor 100% udrustet til at klare din næste droneoptagelse. Om det er termografiske optagelser, en reklamefilm eller blot et fotografi af din ejendom, er du altid velkommen til at kontakte mig.
 
Jeg vil løbende opdatere hjemmesiden med referencer og billed- og videomateriale af mit arbejde.
 
Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig, hvis du står og mangler en tømre, dronepilot eller en ny lejlighed.
 
Venlig hilsen
Poul Friis Jørgensen
P. Friis